Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zimní příprava triatlonisty Přemka Švarce

Uběhlo teprve prvních pár dnů nového roku a v plné přípravě a zavodním kolotoči jsou především sportovci zimních sportů. Nezahálejí však ani sportovci dalších sportovních odvětví.  

Jak se na novou sezonu připravuje sportovec oddělení letních různých sportů Centra sportu MV triatlonista Přemysl Švarc popsal sám v následujících řádcích.
 
Přípravu na triatlonovou sezonu 2013 jsem zahájil úspěšně Novoročním během v Draženově (viz foto). Letos plánuji soustředění "v teple" na Kanárských ostrovech až v březnu, toto soustředění bude hrazeno ze zdrojů Centra sportu MV ČR, za což děkuji. Do té doby se budu připravovat střídavě v Plzni a na horských soustředěních na běžkách, které mi v posledních dvou letech příprav na olympijské hry v Londýně 2012 chyběly. Hlavním vrcholem bude mistrovství Evropy v Alanyi (v červnu) a seriál závodů mistrovství světa, který vyvrcholí v září právě na olympijských tratích v Londýně. Prvním důležitým závodem bude zahajovací závod mistrovství světa v San Diegu v polovině dubna.
 
 Švarc - Novoroční běh v Draženově.JPG
 
Přemysl Švarc (uprostřed) na vyhlášení vítězů Novoročního běhu v Draženově
 
 
 
Centrum sportu MV, 7.1.2013

 

 

vytisknout  e-mailem