Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nastavili jsme laťku

Praha, Letná, 6. květen 2009 - poslední tisková konference Ivana Langera na postu ministra vnitra v tomto volebním období 

 

Komentář k videu v textové podobě:

Ve středu 6. května pozval Ministr vnitra Ivan Langer novináře na závěrečnou tiskovou konferenci. Na té zhodnotil své více než dvouleté působení na Ministerstvu vnitra. V prezentaci shrnul hlavní projekty, které se daly do pohybu za jeho ministerského působení, a to především reformu policie, elektronizaci veřejné správy, změnu ministerstva strachu v ministerstvo důvěry a vypořádání se s minulostí.

Na závěr poděkoval svým náměstkům a policejnímu prezidentovi za skvěle odvedenou práci a rozloučil se s novináři.

 Ivan Langer: „Bylo to tisíc dnů, diky kterým jsem poznal neuvěřitelné množství lidí. Díky ním jsem pronikl do tajů věcí, které jsem dosud neznal a pochopil jsem, že na ministerstvu vnitra, ať již v řadách policie, hasičů, lidí, kteří na vnitru pracují, ale také i pošťáků, kteří přibyli do rodiny, je obrovské množství těch, kteří svoji práci dělají skutečně srdcem. Že nejsou jenom profesionálové, tělem i duší, ale že mají také srdce a dokáží zahořet pro věc. Našel jsem spoustu přátel. A velmi nám všem přeji, aby takovýchto profesionálů, takovýchto lidí zapálených pro věc na takových úřadech jako je ministerstvo vnitra, ale i všude jinde, bylo co nejvíc."

vytisknout  e-mailem