Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vzdělávací program pro analytiky ve veřejné správě

Působíte ve státní správě nebo územní samosprávě a pracujete s poznatky? Podílíte se na zpracování jakéhokoliv druhu analýzy, výzkumu nebo Vás tato témata zatím jen zajímají a rádi byste se o různých analytických metodách a postupech dověděli více, s maximálním praktickým přesahem pro Vaši každodenní práci?

Přihlaste se do vzdělávacího programu pro analytiky ve veřejné správě.

V průběhu pilotního vzdělávacího programu, který Ministerstvo vnitra ve spolupráci s odborníky na uvedená témata připravilo, se dozvíte o čem vlastně analytická práce je a proč je důležitá. Naši lektoři Vám předají své znalosti a zkušenosti z oblasti kvalitativní a kvantitativní analýzy a výzkumu. Doporučí Vám, jak výsledky Vaší analytické práce komunikovat dál, směrem k relevantním cílovým skupinám a s respektem k zadání. Předáme Vám tipy na vizualizaci dat, seznámíme Vás s tím, jak progresivně využívat Excel a další nástroje, stejně jako s možnostmi využití otevřených dat.

To vše v rámci celkem čtyř prezenčních školících dnů, vždy v malé skupině maximálně 12 kolegů. Každý výukový školící den bude trvat celkem 7 hodin, včetně obědové pauzy.

  • 1. den školení: Proč pracovat s poznatky?
  • 2. den školení: Jakými způsoby pracovat s kvalitativními daty?
  • 3. den školení: Jakými způsoby pracovat s kvantitativními daty?
  • 4. den školení: Jak výsledné závěry vizualizovat a prezentovat ostatním?
     

Termíny: Semináře se budou konat od září roku 2022 do prosince roku 2023. Celkem 9 prezenčních kurzů se uskuteční v Praze, 2 kurzy budete moci navštívit v Brně a 1 kurz v Olomouci.

Konkrétní informace o místech a termínech konání, stejně jako možnostech přihlášení, získáte na tomto odkaze.

  

Kontaktní osoby:

  

logo_ILN_a_MV.PNG

Vzdělávací program je realizován v rámci projektu Hodnocení výkonu veřejné správy v ČR a doporučení pro budoucí strategický rozvoj z pohledu OECD, reg. č. GG-PDP2-001. Projekt je spolufinancovaný z tzv. Norských fondů.

  

vytisknout  e-mailem