Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Poskytování expertních projektových služeb v oblasti veřejných zakázek při realizaci projektu Modernizace legislativní práce na Ministerstvu vnitra

Zadavatel: Odbor legislativy a koordinace předpisů 

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku: Poskytování expertních projektových služeb v oblasti veřejných zakázek při  realizaci projektu Modernizace legislativní práce na Ministerstvu vnitra
 
Zadavatel: Odbor legislativy a koordinace předpisů, 10. června 2010
 
Veřejná zakázka „Poskytování expertních projektových služeb při realizaci projektu Modernizace legislativní práce na Ministerstvu vnitra“
 
Zadavatel: Ministerstvo vnitra – Česká republika, odbor legislativy a koordinace předpisů
 
IČ zadavatele: 00007064              DIČ zadavatele: CZ00007064
 
Číslo veřejné zakázky: MV-58778/LG-2010
 
Číslo projektu: CZ 1.04/4.1.00/27.00008
 
Operační program: Operační program lidské zdroje a zaměstnanost
 
Předmět veřejné zakázky: Předmětem veřejné zakázky je poskytování expertních projektových služeb při  realizaci projektu Modernizace legislativní práce na Ministerstvu vnitra, spočívající v zajištění souladu všech plánovaných činností se zásadami a povinnostmi vyplývajícími z čerpání finanční podpory ze Strukturálních fondů Evropské unie.
 
Úkolem projektového manažera bude zajistit celkový plynulý chod projektu jak po manažerské, tak po administrativní stránce. Projektový manažer bude koordinovat celý projekt a dohlížet na řízení, plánování, úkolování a kontrolu projektu. Dále bude provádět dozor nad jednotlivými činnostmi tak, aby byly naplněny výstupy projektu ve stanoveném čase v souladu s harmonogramem realizace projektu, rozpočtem projektu, finančním plánem a v dostatečné kvalitě tak, aby byly naplněny hodnoty indikátorů.
 
Projektový manažer zajistí ze svých zdrojů řádný chod administrativy projektů např.: zpracování průběžných monitorovacích zpráv včetně závěrečné monitorovací zprávy, včetně kontroly všech požadovaných dokumentů, příloh a dokladů; finanční řízení projektu, koordinaci projektových aktivit; zpracování žádostí o platbu; kontrolu účetních dokladů, jejich věcné správnosti a provázanosti s žádostí o platbu; žádosti o změny v projektu; konzultace publicity projektu a kontrolu dodržování jejich pravidel. Dále pak bude projektový manažer poskytovat zpracování expertiz jednotlivých kroků v rámci realizace projektu v souladu s pravidly zakotvenými v požadavcích zprostředkujícího a řídícího orgánu OPLZZ a dále požadavky práva ČR i EU a interními předpisy Ministerstva vnitra.
 
Bližší specifikace veřejné zakázky je uvedena v zadávací dokumentaci, která tvoří přílohu č. 1 této výzvy.
 
Typ a hodnota veřejné zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu, hodnota 400 000 Kč bez DPH.
 
Datum vyhlášení: 10. června 2010
 
Konec lhůty pro podávání nabídek: 23. června 2010 v 10:30
 
 
Místo podání veřejné zakázky: Podatelna Ministerstva vnitra na kontaktní adrese Zadavatele (náměstí Hrdinů 3, 140 21, Praha 4)
 
Kontaktní údaje:
Kontaktní adresa: Odbor legislativy a koordinace předpisů, Praha 4, náměstí Hrdinů 1634/3, PSČ 140 21
Kontaktní osoba:   Mgr. Emil Horčička, vedoucí oddělení právní podpory projektů
Tel.:                       +420 974 817 333 (tel. číslo odboru),
Fax:                       +420 974 816 866
E-mail:                   ol@mvcr.cz; tereza.subrtova@mvcr.cz
 
 
Podrobné informace o veřejné zakázce “Poskytování expertních projektových služeb při realizaci projektu Modernizace legislativní práce na Ministerstvu vnitra” naleznete v připojených dokumentech obsahujících text výzvy a text zadávací dokumentace. Závazné znění naleznete ve formátu PDF, pro snazší práci s dokumentem připojujeme i text ve formátu DOC.

vytisknout  e-mailem