Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Veřejná zakázka: „Informační systém základních registrů“

Zadavatel: MVČR, Sekce rozvoje a projektového řízení ICT v oblasti veřejné správy  

Předmětem plnění této veřejné zakázky je vytvoření a ověření Informačního systému základních registrů (dále též jen „ISZR“), naplnění relevantními daty, verifikace dat, pilotní provoz podle zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů, a nasazení ISZR do ostrého provozu, včetně změnového řízení.

Předmět plnění této veřejné zakázky je podrobně specifikován v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace formou globální architektury Základních registrů. V rámci plnění je požadována realizace v rozsahu definovaném v Příloze č. 1 zadávací dokumentace, zejména:

Návrh, dodávka a nasazení komplexního informačního systému včetně dodávky HW a SW pro testovací, školící a produkční prostředí včetně těchto oblastí:

  • Dodávka HW a aplikačního programového vybavení ISZR v souladu s Přílohou č. 1 zadávací dokumentace (zahrnuje i vytvoření či upgrade případných agendových informačních systémů realizovaných v rámci projektu, zpracování bezpečnostní a provozní dokumentace, školící příručky);
  • Nasazení ISZR do pilotního provozu;
  • Dokončení pilotního provozu;
  • Koordinace integrace ISZR s ostatními základními registry;
  • Školení a podpora správy ISZR v období pilotního provozu;
  • Podpora souvisejících orgánů veřejné moci – editorů ISZR;
  • Nasazení ISZR do ostrého provozu.

Na základě rozhodnutí zadavatele byla změněna zadávací dokumentace a lhůta pro podávání nabídek uchazečů prodloužena do 29. ledna 2010 do 10.00.

Další podrobnosti jsou v příloze, součástí je i komprimovaný soubor x_Balik_dokumentace_k_ISZR.zip, jenž obsahuje všechny přílohy.


Odbor správních činností, 17.12.2009

vytisknout  e-mailem