Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Soutěž o „Nejlepší preventivní projekt krajů, měst a obcí“

       Ministerstvo vnitra                                                                             
odbor prevence kriminality
 
 
Soutěž o „Nejlepší preventivní projekt krajů, měst a obcí“ 
 
Téma druhého ročníku 2013:
 
„Komplexní přístup k prevenci kriminality se zaměřením na ohrožené skupiny obyvatel“
 
 
Výzva k podávání nominací preventivních projektů  
 
Cílem ceny prevence kriminality, kterou letos potřetí vyhlašuje prostřednictvím odboru prevence kriminality Ministerstvo vnitra České republiky, je ocenit nejlepší preventivní projekty na úrovni krajů, měst a obcí a zároveň tak podpořit výměnu zkušeností dobré praxe na zvolené téma.V letošním ročníku je ústředním tématem soutěžních projektů Komplexní přístup k prevenci kriminality se zaměřením na ohrožené skupiny obyvatel“. Soutěžit mohou projekty, které byly nebo dosud jsou realizovány (od roku 2006).
 
Vítězný projekt vybere odborná komise složená ze zástupců MV. Na soutěžních projektech se cení jejich účinnost v praxi, inovativní přístup, mezioborová spolupráce a především jejich udržitelnost a možnost přenosu do dalších lokalit. Slavnostní předání ceny vítězného projektu proběhne za účasti zástupců vrcholového managementu MV.
 
Navržený projekt prosím zašlete elektronicky do 1. října 2013 na předepsaném formuláři na adresu kveta.dockalova@mvcr.cz a zároveň v jednom písemném vyhotovení na adresu:
 
Odbor prevence kriminality 
Ministerstvo vnitra
Nad Štolou 3
170 34 Praha 7 - Letná
           
V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností se obracejte na pracovnici odboru prevence kriminality Mgr. Květu Dočkalovou (tel. 974 832 803, e-mail: kveta.dockalova@mvcr.cz) .

vytisknout  e-mailem