Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání úspěšných sportovců OLYMP CS MV s ministrem vnitra

Ministr vnitra Jan Hamáček, náměstek ministra vnitra Vilibald Knob a ředitel OLYMP Centra sportu MV Jiří Beran ocenili sportovce a jejich trenéry za skvělé výkony. 

Ve slavnostní den 28. března přijal ministr vnitra Jan Hamáček úspěšné sportovce OLYMP Centra sportu MV, kteří dosáhli v zimní sezoně mimořádných sportovních výsledků. Setkání vedení resortu se sportovci se uskutečnilo ve večerním čase v příjemném prostředí na strahovské Spiritce v Praze.

Ministr Hamáček poděkoval sportovcům a jejich trenérům za výbornou reprezentaci  naší země i resortu Ministerstva  vnitra. „Jsme malá země, ale čeští sportovci jsou naší chloubou. Často se ze skromnějších podmínek dokážou dotáhnout až na světovou špičku. Jsme na ně všichni právem hrdí.“ řekl ministr a rozdal jim malé dárky, pánům motýlky s trikolórou a dámám drobný šperk. Obdarován byl i pan ministr. Olympské plameny mu předávala Markéta Davidová a bobisté mu na památku darovali zarámované fotografie s novým bobem, na jehož investici čekali dlouhých 13 let.

Slavnostního večera se zúčastnili a ocenění převzali sportovci a trenéři:
Biatlonisté Ondřej Moravec, Michal Šlesingr, Michal Krčmář, Tomáš Krupčík s trenérem Zdeňkem Vítkem, Veronika Vítková a Markéta Davidová s trenérem Jiřím Holubcem
Bobisté Dominik Dvořák, Jan Šindelář, Dominik Suchý, Jakub Nosek, skeletonistka Anna Fernstädtová, s trenérem Dawidem Kupczykem.
Střelec Pavel Schejbal
Skokan do dálky Radek Juška s trenérem Josefem Karasem
Mílař Filip Sasínek s trenérem Antonínem Slezákem

Víc informací najdete na webu Olympu CSMV.

vytisknout  e-mailem