Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poskytnutí informací - ALMA VIS o. s., RAMI

Č.j.: MV-44746-9/VS-2008 

ALMA VIS o.s., RAMI -žádost na základě zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím
 
Na základě Vaší žádosti Vám zasíláme v příloze aktuální stanovy občanského sdružení s názvem ALMA VIS o.s., které byly vzaty na vědomí Ministerstvem vnitra dne 22. 5. 2008 a stanovy občanského sdružení s názvem RAMI, které byly vzaty na vědomí Ministerstvem vnitra dne 6. 6. 2012. Dále uvádíme, že v případě občanského sdružení ALMA VIS o.s., byla dne 9. 2. 2011 provedena změna stanov, týkající se názvu předmětného sdružení.
 
Občanská sdružení mají dle zákona č. 83/1990Sb., o sdružování občanů, ve znění pozdější předpisů (dále jen „zákon č. 83/1990 Sb.“), povinnost oznamovat Ministerstvu vnitra pouze změnu stanov a jejich zánik, výroční zprávy tudíž nejsou součástí spisové dokumentace.
 
Vzhledem k tomu, že v případě subjektů vzniklých na základě zákona č. 83/1990 Sb. není veden veřejný rejstřík, je návrh na registraci, obsahující osobní údaje členů přípravného výboru, pouze součástí spisové dokumentace a údaje z něj lze poskytovat jenom v omezeném rozsahu, tj. jméno a příjmení. Pokud se týka o.s.: ALMA VIS o.s., členy přípravného výboru byli: Hana Černilová, Miloslava Oulická, Ing. Jan Dytrych, Ing. Milan Roškot a Marcela Hodná, RAMI, členy přípravného výboru byli: Jan Černý, Cyril Koranda a Petr Bureš.
  
 
PhDr. Ivana Odarčenková
vedoucí oddělení sdružování

vytisknout  e-mailem