Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Navštivte Poradenské centrum MV na největším stavebním mezinárodním veletrhu v ČR

Ministerstvo vnitra ČR a Policie ČR ve spolupráci s členy Poradního sboru pro situační prevenci kriminality Ministerstva vnitra (např. Cechem mechanických zámkových systémů) bude mít opět Poradenské centrum na největším stavebním mezinárodním veletrhu v ČR „FOR ARCH 2021“, který se uskuteční  ve dnech  21. – 25. září 2021 v areálu PVA EXPO PRAHA v pražských Letňanech.

V Poradenském centru MV získáte bezplatně rady a doporučení z oblasti ochrany majetku a prevence majetkové kriminality, dále jaké informace  nabízí celorepublikový preventivní projekt „Zabezpečte se, chraňte majetek sobě i svým sousedům“, který obsahuje  souhrn preventivních opatření (včetně mobilní aplikace „Zabezpečte se“) při ochraně domů, bytů, sklepů, chat a dalších rekreačních objektů proti vloupání. Poradenské centrum najdete v Hale 4, stánek 4C19.

Další aktivitou MV, Policie ČR  a jejich odborných  partnerů z oblasti ochrany majetku, je odborný seminář na téma „Zabezpečte se – bezpečný domov, komplexní zabezpečení domů, bytů, rekreačních objektů (mechanika, mechanotronika, elektronika, ovládání a digitalizace přístupových systémů, chytrá domácnost a IT bezpečnost atd.)“.

Seminář se uskuteční v rámci doprovodného programu FOR ARCH 2021 ve čtvrtek 23. září 2021 od 10 hod, a je pro registrované účastníky zcela zdarma. Víc informací o semináři naleznete na https://prevencekriminality.cz/pozvanka-na-odborny-seminar-v-ramci-veletrhu-for-arch-2021/

vytisknout  e-mailem