Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dvojí výhra Gabriely Soukalové

Úspěšný víkend sportovců Centra sportu 

Po vynikajícím výkonu a výhře v pátečním vytrvalostním závodě na 15 km vydržela fyzicky i psychicky sportovkyně Centra sportu MV biatlonistka Gabriela Soukalová i v dalším závodě Světového poháru v Ruhpoldingu. Nedělní stíhací závod na 10 km znovu s přehledem vyhrála, nechybovala ani jednou a potvrdila své oprávněné prvenství v čele Světového poháru. Veronika Vítková ve stíhačce tentokrát nedosáhla na medailovou pozici, ale na „pódium“ se dostala – obsadila 5. místo.
 
Další úspěšnou sportovkyní tohoto víkendu byla rychlobruslařka Martina Sáblíková, která na mistrovství Evropy v norském Hamaru vybojovala ve víceboji v konečném pořadí bronzovou medaili. V průběhu soutěže Martina zaujala především svými výkony na trati 3000 m, kde dojela jako třetí, a na pětikilometrové trati, kde byla první.

V rakouském Zauchensee probíhal další díl Světového poháru ve sjezdovém lyžování žen. Šárce Strachové se podařila superkombinace, ve slalomu této disciplíny zajela třetí nejlepší čas a skončila na pěkném 9. místě.

vytisknout  e-mailem