Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Dodatečná informace č. 2 k veřejné zakázce s názvem: „Tvorba newsletteru odboru strukturální fondů MV ČR“

Ve dnech 3. 5., 4. 5 a 5. 5. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy k výše uvedené veřejné zakázce:

Dotaz č. 1

Pro stanovení dílčích cen je podstatné, zda se předpokládá varianta paralelního plnění elektronické a zároveň tištěné verze. Tj.sazba elektronické verze bude podkladem pro tištěnou verzi, nebo se uvažuje o možnosti objednání elektronické verze bez objednání tištěné verze?

Odpověď č. 1:

Zadavatel předpokládá, že elektronická verze newsletteru bude podkladem pro verzi tištěnou. Z důvodu větší jasnosti se tedy rozhodl upravit dílčí hodnotící kriterium – Nabídková cena takto:

V rámci dílčího hodnotícího kriteria Nabídková cena bez DPH bude hodnocena pouze cena za jeden kus tištěného newsletteru.

Uchazeč v cenové nabídce, která bude součástí jeho nabídky, uvede svou nabídkovou cenu v tomto členění:

Cena newsletteru bude uvedena ve formě průměrných nákladů na jeden ks newsletteru v tištěné podobě (bez DPH a s DPH).

Pro určení nabídkové ceny za jeden tištěný newsletter bude uchazeč brát v potaz počet tištěných newsletterů – 5.000 ks.

  Cena bez DPH DPH (20%) Cena s DPH
Cena 1 kusu newsletteru v tištěné podobě.      

Součástí cenové nabídky bude přesný popis toho, co tato cena zahrnuje (od návrhu a přípravy newsletteru až po distribuci a případnou zpětnou vazbu)

Překročení nebo změna nabídkové ceny včetně DPH je možná pouze za předpokladu, že v průběhu realizace služeb dojde ke změnám sazeb daně z přidané hodnoty. V takovém případě bude nabídková cena upravena podle změny sazeb daně z přidané hodnoty platných v době vzniku zdanitelného plnění, a to ve výši odpovídající změně sazby daně z přidané hodnoty.

Dotaz č. 2

V zadávací dokumentaci pro veřejnou zakázku "Tvorba newsletteru odboru strukturálních fondů MV ČR" není zcela jednoznačně uvedeno, zdali v rámci obsahu nabídky očekáváte úplné grafické zpracování newsletteru, či zdali očekáváte podrobný (slovní) popis přípravy newsletteru.

Odpověď č. 2

Zadavatel neočekává v rámci zpracování nabídky předložení úplného grafického zpracování newsletteru. Stačí slovní popis jeho zpracování a obsahu. Je však pouze na uchazečích, zdali se rozhodnou předložit newsletter v jeho budoucí podobě.

Tato skutečnost (předložení zpracovaného newsletteru) však nebude zohledněna v rámci hodnocení nabídek.

Dotaz č. 3

Počet stran newsletteru je definován jako minimálně 6 a maximálně 8. Pokud bychom navrhli a stanovili kalkulaci newsletteru na 6 stran, bude to ze strany zadavatele bráno jako závazné, nebo může Ministerstvo v budoucnu požadovat i osmistránkovou variantu, a to v rámci nabídnuté ceny?

Odpověď č. 3

Zadavatel v rámci větší jistoty uchazečů stanoví, že newsletter bude zpracován na 8 stran. Uchazeči tedy nacení 8 stranový newsletter.

Dotaz č. 4

V zadání je věta "údaj o celkovém obratu dodavatele dosaženém v předmětné oblasti veřejné zakázky, nesmí činit méně než 6.000.000,- Kč bez DPH za poslední tři uzavřená účetní období."

Je to tak, že:

a) v každém roce je nutno mít obrat nad 6 mil. Kč,
b) stačí, když v součtu za dané tři roky to činí min. 6 mil. Kč?

Odpověď č. 4

Stačí, když obrat uchazeče bude 6.000.000,- Kč za všechna tři účetní období dohromady. Zadavatel současně stanoví, že lhůta pro podání nabídek se prodlužuje. Nabídky je tedy nutné podat na adresu:

Odbor strukturálních fondů MV ČR
Jindřišská 34, 110 00 Praha 1
do 17. 5. 2010, do 10:00.

vytisknout  e-mailem