Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Co se děje a bude dít ve volejbalu

Oddělení volejbalu CS MV informuje o utkání extraligy žen dne 3.11.2012 a přináší program na nejbližší víkend  

PVK Olymp Praha – PVK Přerov 3:2 (21, -22, -20, 27, 12)
Základní sestava: Mudrová, Halbichová, Kvapilová, Sládková, Trnková, Mlejnková – Dostálová
Střídaly: Škrampalová, Hodanová, Patočková
Po třech snadných výhrách v prvních kolech přijelo do naší haly družstvo s ambicemi na postup mezi nejlepších pět týmů. Přerovský tým porazil v tomto ročníku ambiciózní družstvo z Olomouce a v posledním utkání sehrál vyrovnaný zápas s favoritem z Prostějova.
Naše družstvo do utkání vstoupilo vcelku dobře. V koncovce prvního setu si vytvořilo dostatečný náskok a set jsme dokázali vyhrát v poměru 25:21.
Druhý set byl vyrovnaný, žádné družstvo nevedlo o více než o dva až tři body. Koncovka setu se nám však nepovedla, při vedení 22:21 zkazila Hodanová podání, soupeř okamžitě dvěma kvalitními servisy odskočil na stav 24:22 a v setu zvítězil 25:22.
Ukázalo se, že naše nově složené družstvo hrající pod tlakem, vytváří velké množství chyb. Ve třetím setu jsme byli neustále horším celkem a set jsme prohráli v poměru 25:20.
Do čtvrtého setu jsme vstoupili velmi dobře. Od začátku jsme si vypracovali výrazné vedení a utkání směřovalo do tie-breaku. Zkušený soupeř se však nevzdal a postupně náš náskok stahoval. Set se tak dostal až do vyrovnané koncovky. Utkání dokonce i „skončilo“, když útok Zuzany Mudrové za stavu 24:25 posoudil I. rozhodčí jako útok do autu, po konzultaci s II. Rozhodčím však odpískal teče blokující hráčky a důležitý bod připadl nám. Je potěšitelné, že naše mladé družstvo zvládlo tuto těžkou koncovku (odvrátilo tři mečboly) a proměnilo druhý setbol v zisk setu.
Tie-break byl od začátku vyrovnaný. Ani jedno družstvo si nevytvořilo více než dvoubodový náskok. Přerov při změně stran vedl 8:6 a následně 9:7. Od tohoto stavu však soupeř polevil na chvíli v koncentraci a díky bezchybné hře jsme si šňůrou sedmi bodů vypracovali sérii mečbolů. Soupeř se v samotném závěru ještě zkoncentroval, ale náš náskok již pouze snížil.
 
Čtvrtfinále Českého poháru 
Již tuto neděli 11. 11. sehrajeme utkání čtvrtfinále Českého poháru od 17:00 v naší hale v Přípotoční proti družstvu TJ Ostrava.
Předehrávkou tohoto utkání budou zápasy extraligy juniorek, které hostí družstvo TJ Lokomotivy Plzeň.
Víkendový program našich družstev:
sobota
10:00 EX KKY                    PVK Olymp Praha – VK Madeta České Budějovice
14:00 EX KKY                    PVK Olymp Praha – VK Madeta České Budějovice
17:00 EX-ženy                   SK UP Olomouc – PVK Olymp Praha
neděle
10:00 EX JKY                     PVK Olymp Praha – TJ LOKO Plzeň
14:00 EX JKY                     PVK Olymp Praha – TJ LOKO Plzeň
17:00 ČP-Ž                         PVK Olymp Praha – TJ Ostrava
 
NA VŠECHNA NAŠE UTKÁNÍ VÁS TÍMTO SRDEČNĚ ZVEME A TĚŠÍME SE NA VAŠI DIVÁCKOU PODPORU.

vytisknout  e-mailem