Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

8. Národní konference kvality ve veřejné správy

Ve dnech 28.-29. února 2012 proběhla v Praze v reprezentativních prostorách Obecního domu 8. Národní konference kvality ve veřejné správě. Konference opět navázala na úspěšnou spolupráci Ministerstva vnitra a Rady kvality a pro rok 2012 se k nim připojil i Magistrát hlavního města Prahy, který se ujal role hostitele. Záštitu konference společně převzali ministr vnitra Jan Kubice, primátor hlavního města Prahy Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc. a předseda Rady kvality a ředitel odboru meziresortních záležitostí Ministerstva průmyslu a obchodu JUDr. Ing. Robert Szurman. 

Program konference byl již tradičně zaměřen na výměnu zkušeností z oblasti zvyšování výkonnosti a kvality organizací veřejné správy, na vzdělávání úředníků a inovace ve veřejné správě. Mezi další témata patřila modernizace ve veřejné správě, procesní modelování a v neposlední řadě samozřejmě místní Agenda 21.
 
Nedílnou součástí konference bylo také předávání Cen Ministerstva vnitra za kvalitu a inovaci ve veřejné správě, které proběhlo v rámci slavnostního večera prvního dne konference. Cena za kvalitu a inovaci byla za rok 2011 udělena celkem 31 úřadům. 
 
Letošní konference se zúčastnilo cca 250 hostů a vystoupilo několik desítek přednášejících.
 
 
Ceny
 
Seznam vítězů (xls, 45 kB)
 
 
Prezentace ke stažení
 
 28. února
 
29. února 2012 
 
Fotogalerie
 
Partneři konference
 
 
 
 Ing. Lucie Šutoriková
Odbor veřejné správy, 16. 3. 2012
 

 

vytisknout  e-mailem