Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výzva k podávání žádostí o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu - Integrace cizinců 2016

Žádosti o dotace se podávají nejpozději do 8. února 2016 včetně (pro dodržení lhůty je rozhodující datum podání žádosti tj. potvrzený den převzetí zásilky k poštovní přepravě a v případě osobního podání žádosti na Ministerstvo vnitra prezenčním razítkem resortu). 

Ministerstvo vnitra (odbor azylové a migrační politiky) ve smyslu usnesení vlády č. 470 ze dne 15. června 2015 o Hlavních oblastech státní dotační politiky vůči nestátním neziskovým organizacím pro rok 2016 a ve smyslu usnesení vlády ze dne 1. února 2010 č. 92, ve znění pozdějších předpisů, o Zásadách vlády pro poskytování dotací ze státního rozpočtu České republiky nestátním neziskovým organizacím ústředními orgány státní správy vyhlašuje k zabezpečení plnění úkolů vyplývajících z usnesení vlády České republiky č. 99 ze dne 9. února 2011 Aktualizovaná Koncepce integrace cizinců - Společné soužití výběrový dotační titul „Integrace cizinců 2016“.

Žádosti o dotace se podávají nejpozději do 8. února 2016včetně (pro dodržení lhůty je rozhodující datum podání žádosti tj. potvrzený den převzetí zásilky k poštovní přepravě a v případě osobního podání žádosti na Ministerstvo vnitra prezenčním razítkem resortu).

Bližší podrobnosti naleznete v souvisejících dokumentech.

 

vytisknout  e-mailem