Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pilotní projekt k zapojování veřejnosti do přípravy vládních dokumentů - veřejná diskuze k materiálu Ministerstva financí

Veškeré informace o uskutečněných veřejných diskuzích, jejich vyhodnocení a dalším postupu na pilotním projektu je možné sledovat na internetových stránkách Ministerstva vnitra věnovaných této problematice. Jakékoli podněty ze strany veřejnosti k průběhu pilotního projektu či zapojování veřejnosti obecně jsou vítány na uvedených stránkách.  

  1. Nazev kapitoly - vlozeno pres control c
  2. Nazev kapitoly 2, text vlozen jako cisty

Dne 13. srpna 2007 byl usnesením vlády č. 879Externí odkaz - stránka se otevře v novém okně přijat materiál „Návrh postupu zavedení metodiky do přípravy vládních dokumentů“ a zahájena pilotní fáze testování navrhované metodiky. V rámci této fáze jsou, podle stádia přípravy, tři vybrané materiály (Národní plán boje proti terorismu, Návrh věcného záměru zákona o dohledu nad finančním trhem, Návrh zákona o sčítání lidu, domů a bytů v roce 2011) podrobeny veřejné diskuzi za podmínek stanovených metodikou.

Nyní probíhá druhá veřejná diskuze k materiálu Ministerstva financí - „Věcný záměr zákona o dohledu nad finančím trhem“. Tento materiál je k dispozici na internetových stránkách Ministerstva financíExterní odkaz - stránka se otevře v novém okně. Veřejná diskuze probíhá od 30. dubna do 30. května 2008.

Pilotní fáze skončí v prosinci 2008 a o jejím průběhu a výsledcích bude vláda informována prostřednictvím hodnotící zprávy. Současně by mělo dojít k revizi navržené metodiky.

Veškeré informace o uskutečněných veřejných diskuzích, jejich vyhodnocení a dalším postupu na pilotním projektu je možné sledovat na internetových stránkách Ministerstva vnitra věnovaných této problematice. Jakékoli podněty ze strany veřejnosti k průběhu pilotního projektu či zapojování veřejnosti obecně jsou vítány na uvedených stránkách.

vytisknout  e-mailem