Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Olymp jede

Medailové úspěchy na střelnici, slalomovém svahu a ledovém oválu 

Střelci na stupních vítězů na mistrovství Evropy
Kulová střelkyně Denisa Bezděčná byla úspěšná na mistrovství Evropy v Mariboru, kde ve střelbě ze vzduchové pistole v kategorii juniorky získala bronz a zároveň se podílela na 3. místě v družstvech.
V kategorii žen ve střelbě ze vzduchové pušky se Aneta Brabcová a Gabriela Vognarová  podílely na 3. místě.
V nové disciplíně „MIX“ junioři + juniorky vzduchová puška vybojoval Filip Nepejchal společně s Nikolou Foistovou bronzovou medaili.

Slalomářka Šárka Strachová stříbrná
Dvaatřicetiletá slalomářka Šárka Strachová si dojela v závodě Světového poháru v americkém Squaw Valley pro nejlepší výsledek v sezoně – 2. místo – a potvrdila tím vynikající formu.

Martina Sáblíková – královna rychlobruslařek na dlouhých tratích
Poslední závod sezony na trati 3000 metrů v závodě Světového poháru v norském Stavangeru ovládla Martina Sáblíková, a připsala si tak konečné pohárové vítězství na této trati. Na patnáctistovce si dojela pro bronzovou medaili, a obsadila tak v této disciplíne SP celkově 5. místo.

Skvělá Karolína Erbanová
Rychlobruslařka Karolína Erbanová, specialistka na krátké tratě, si v závěrečném závodě Světového poháru vybojovala na pětistovce 2x stříbro a na tisícovce bronz. V konečném pořadí se na těchto tratích dostala na 5. místo.

vytisknout  e-mailem