Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nabídka majetku organizačním složkám státu – speciální požární automobil a příslušenství

ČR – Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje 

M I N I S T E R S T V O   V N I T R A
odbor správy majetku
P.O.BOX 155/OSM
140 21  Praha 4

Č. j. MV- 64163-2/OSM-2024

Praha22. dubna 2024
Počet listů: 1
Přílohy:1

Nabídka nepotřebného majetku

Určeno pouze pro organizační složky státu

Ministerstvo vnitra České republiky nabízí v souladu se zákonem č. 219/2000 Sb., o majetku České republiky a jejím vystupováním v právních vztazích, v příloze uvedený nepotřebný majetek k dalšímu využití organizačních složek státu, definovaných podle § 3 odst. 1 a § 4 odst. 1 zákona č. 219/2000 Sb.

Bližší informace k předmětnému majetku lze získat na adrese: Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje, Schweitzerova 524/91, 779 00 Olomouc, kontaktní osoba: Petra Lašáková, DiS., tel. 950 770 363, e-mail: petra.lasakova@hzscr.cz. Případné požadavky k bezúplatnému převodu majetku (města, obce, neziskové organizace atd.) zasílejte na tuto uvedenou adresu nebo e-mail.

V případě, že o uvedený majetek projeví zájem organizační složka státu, sdělte své požadavky písemně, včetně uvedení přesného názvu organizace, adresu sídla organizace včetně PSČ, jméno a příjmení osoby oprávněné k podpisu zápisu či smlouvy, IČ, nejpozději do 6. května 2024 na adresu uvedenou v záhlaví nabídky, případně e-mailem: leos.kaspar@mvcr.cz, kontaktní telefon: 974 849 024.

Pokud tak neučiníte do uvedeného termínu, budeme předpokládat, že o nabízený majetek nemáte zájem a bude s ním naloženo v souladu se zákonem č. 219/2000 Sb.

Upozornění:
Vzhledem ke skutečnosti, že nakládání s nepotřebným majetkem je plně v kompetenci organizační složky státu – Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje, doporučujeme případným žadatelům o bezúplatný převod movitého majetku ve veřejném zájmu (města, obce, JSDH, neziskové organizace apod.), kteří nejsou organizačními složkami státu, aby své konkrétní žádosti směřovali přímo na uvedené HZS Olomouckého kraje. Kontakt je uveden výše. Na převod majetku ve veřejném zájmu není zákonný nárok.

Ing. Antonín Boskovic
vedoucí oddělení
správy movitého majetku

Vyřizuje: Leoš Kašpar
tel. č.: 974 849 024
e-mail: leos.kaspar@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem