Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Extraliga volejbalu PVK Olymp Praha - VC Slavia Praha

V hale Centra sportu MV v Přípotoční proběhlo extraligové utkání ve volejbale mezi PVK Olymp Praha a VC Slavia Praha, které skončilo 3 : 1 na sety. 

Zápas měl průměrnou úroveň a vítězství Olympu bylo v pražském derby zasloužené. Ve druhém setu se domácí hráčky dostaly do nezvyklé situace – prohrávaly o pět bodů na domácí palubovce. I když Olymp dokázal srovnat na 19:19, koncovku totálně pokazil a ztratil první set v soutěži na domácím hřišti. V ostatních setech Olymp přehrával Slavii svými silnými zbraněmi – servisem a útokem.
 
Nejvíce bodující hráčky Centra sportu MV:
Tereza Vanžurová 17, Andrea Kossányiová 16, Michaela Kvapilová 11, Andrea Sládková 10
 
Kapitánka Andrea Sládková smluvní sportovkyně Centra sportu MV: K zápasu se nevyjadřuji, jsem nervózní – musím na dopingovou kontrolu. Ale je to cenné vítězství. Jsme mistři Prahy a Čech podzimní části soutěže.
 
Trenér Stanislav Mitáč: Bylo to pravé derby, ovšem vedené v poklidném tempu. Udělali jsme změnu v základní  sestavě a tato změna nás trochu rozhodila. Zápas jsme zvládli podle našich představ. Po snadném prvním setu jsme polevili, ve druhém setu Slávia riskovala na servisu a dařilo se jí. Byli jsme horší na přihrávce v prvních dvou setech, ale tato skutečnost se změnila s příchodem Veroniky Dostálové. Výrazně lépe jsme útočili. Hráli jsme z pozice favorita, chyběla nám uvolněnost. Jsem rád, že jsme utkání vyhráli bez ztráty bodů a v tabulce soutěže jsme stále na druhém místě.
 
 
Centrum sportu MV, 28.11.2011

vytisknout  e-mailem