Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Odpověď zadavatele na otázky ze dne 16. prosince 2009 k Zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: „Vytvoření portálu odboru strukturálních fondů Ministerstva vnitra a zajištění jeho hostingu na serveru dodavatele“

č.j. MV- 92425- 4 /OSF 

Otázka č. 1
Str. 11, bod a) iv)
Jaký typ veřejného datového rozhraní nabízí ostatní příbuzné portály pro přenos aktualizací (dat z kalendářů, novinek…)?

Odpověď č. 1
Integrovatelností a napojením na uvedené servery je myšlena provázanost z pohledu obdobné struktury webových stránek, prezentování a sdělování stejného / obdobného obsahu atd.
Jedná se zejména o provázanost s weby řídicích orgánů daných operačních programů, tedy s webem www.esfcr.cz a webem www.strukturalni-fondy.cz. Aktualizace dat bude zajištěna přímou návazností, tzn. v případě aktualizace dat na výše zmíněných portálech, projeví se tato aktualizace také na portálu OSF, a naopak. Zejména se jedná o data uveřejňovaná v sekci „Kalendář akcí“. Četnost aktualit předpokládá zadavatel minimálně na týdenní bázi.
Konkrétní datové rozhraní není zadavateli v tuto chvíli známé. Součástí řešení zakázky bude i jednání s řídícími orgány a správci jejich webových stránek o technickém řešení samotného propojení. V průběhu zakázky je nezbytné definovat požadavky minimálně na strukturu vyžadovaných dat.

Otázka č. 2
Chápu správně, že informační sekce (viz strana 7, sekce 1. až 5.) budou naplňovat informacemi a dokumenty proškolení zaměstnanci zadavatele?

Odpověď č. 2
Ano, obsahovou náplň budou zajišťovat proškolení zaměstnanci OSF prostřednictvím redakčního systému dodaného v rámci zakázky.

 

Ing. Jan Havránek
ředitel OSF


Odbor strukturálních fondů, 22.12.2009

vytisknout  e-mailem