Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání zástupců poskytovatele s manažery projektů bezpečnostního výzkumu

Ministerstvo vnitra, odbor bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání, organizuje setkání s manažery projektů bezpečnostního výzkumu za účelem zlepšení povědomí příjemců o administraci projektů, zpřehlednění komunikace mezi příjemci a poskytovatelem a informování příjemců o změnách v administraci projektů. 

Setkaní s příjemci účelové podpory je určené primárně pro manažery aktuálně realizovaných projektů v programu Strategická podpora rozvoje bezpečnostního výzkumu ČR 2019-2025 (IMPAKT 1), v Programu bezpečnostního výzkumu ČR 2021–2026: vývoj, testování a evaluace nových bezpečnostních technologií (SECTECH), v programu Otevřené výzvy v bezpečnostním výzkumu ČR 2023-2029 (OPSEC) a také v Programu bezpečnostního výzkumu pro potřeby státu v letech 2022-2027 (SecPro).

Akce se uskuteční dne 18. května 2023 od 9:00 hod.

Místo konání setkání: Právnická fakulta Univerzity Karlovy, místnost 300, náměstí Curieových 901/7, 11000 Praha 1 - Staré Město

V případě zájmu o účast zašlete, prosím, zprávu na e-mailovou adresu karolina.kubickova@mvcr.cz, a to nejpozději do 5. května 2023.

Dovolujeme si upozornit účastníky akce, že poskytovatel není schopen zajistit parkování v místě konaní akce.

V den konání setkání prosíme o registraci na místě do 8:45 hod.


Více informací naleznete v pozvánce níže.

 
Oddělení administrace projektů

vytisknout  e-mailem