Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání se zástupci poskytovatele a manažerů projektů bezpečnostního výzkumu

V budově Ministerstva vnitra ČR se dne 18. září 2019 uskutečnilo setkání se zástupci poskytovatele a manažery projektů bezpečnostního výzkumu zaměřené na administrativní vedení projektů bezpečnostního výzkumu. 

Účastníky setkání přivítal ředitel odboru bezpečnostního vý­zkumu a policejního vzdělávání Ministerstva vni­tra ČR Petr Novák, který zhodnotil stav a cíle Programu bezpečnostního výzkumu České republiky v letech 2015 až 2022 a upozornil na aktuální změny a budoucí výzvy.
 
Přítomní hosté byli také seznámeni např. s webovým portálem bezpečnostního výzkumu, fungováním administrace projektů, způsobem vyplácení dotace, veřejnosprávními kontrolami, problematikou předávání výsledků a v neposlední řadě s povinnostmi příjemců při řešení projektů.
 
V průběhu celé akce měli účastníci setkání možnost diskutovat své osobní zkušenosti a vznášet dotazy k problematice projektů bezpečnostního výzkumu přítomným zástupcům Ministerstva vnitra ČR, oddělení administrace projektů a oddělení bezpečnostního výzkumu. Během přestávky na kávu a po závěrečné diskuzi byla možnost využít osobních konzultací.
 
  
Oddělení administrace projektů

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem