Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání zástupců poskytovatele s příjemci účelové podpory 18. května 2023

Dne 18. května 2023 se uskutečnilo setkání se zástupci poskytovatele a manažery projektů bezpečnostního výzkumu zaměřené na administrativní vedení projektů bezpečnostního výzkumu. 

Ministerstvo vnitra, odbor bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání, uspořádalo dne 18. května 2023 setkání s manažery projektů bezpečnostního výzkumu. Toto setkání probíhalo na půdě Právnické fakulty Univerzity Karlovy, které patří poděkování za poskytnutí prostor.

Setkání se zúčastnila téměř osmdesátka zástupců příjemců účelové podpory, a to jak z řad veřejných soutěží, tak z řad veřejných zakázek. Cílem setkání bylo seznámit zástupce s postupy při změnových řízeních a s novými formuláři pro změnová řízení, dále pak informovat o průběhu věcných kontrol projektů bezpečnostního výzkumu. V neposlední řadě byl zástupcům prezentován Informační systém výzkumu, vývoje a inovací.

V průběhu setkání vystoupil PaedDr. Jan Vykoukal, který zhodnotil uplynulé období v oblasti bezpečnostního výzkumu a vzájemnou spolupráci mezi příjemci a poskytovatelem účelové podpory. Při příležitosti tohoto veřejného setkání byl manažerům projektů představen ředitel odboru bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání Ing. Bc. Luděk Michálek, Ph.D.

V závěru setkání byl zúčastněným prezentován projekt s názvem „Komplexní instrumentální metodika pro posuzování pravosti výtvarných děl, databáze materiálů barevných vrstev 20. století“, který vyhrál v loňském roce Cenu ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací a jehož dosažené výsledky výrazně přispívají k boji proti závažným formám kriminality ohrožující bezpečnost státu.

Účastníci setkání měli možnost pokládat dotazy a využít osobní konzultace s přítomnými zástupci odboru bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání, ale také měli příležitost navázat nové přátelské vztahy s dalšími zúčastněnými manažery projektů bezpečnostního výzkumu.

Prezentace z letošního setkání je dostupná níže.


Oddělení administrace projektů

Odkazy do noveho okna

setkani1.jpg

setkani1.jpg 

Detailní náhled

setkani2.jpg

setkani2.jpg 

Detailní náhled

setkani3.jpg

setkani3.jpg 

Detailní náhled

setkani4.jpg

setkani4.jpg 

Detailní náhled

setkani5.jpg

setkani5.jpg 

Detailní náhled

setkani6.jpg

setkani6.jpg 

Detailní náhled

setkani7.jpg

setkani7.jpg 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem