Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Setkání se zástupci ústředních orgánů státní správy a dalších partnerů v oblasti bezpečnostního výzkumu

V reprezentačním areálu Spiritka v Praze se dne 14. února 2019 uskutečnilo každoroční setkání s partnery Ministerstva vnitra v oblasti bezpečnostního výzkumu. Zúčastnili se ho jak zástupci ústředních orgánů státní správy, tak členové Rady pro výzkum, vývoj a inovace, či experti z řad bezpečnostních sborů a profesních asociací. 

Přítomné hosty přivítal první náměstek ministra vnitra pro řízení sekce vnitřní bezpečnosti a policejního vzdělávání Jiří Nováček, který pronesl přání, aby toto setkání přispělo k prohloubení dosavadní spolupráce v oblasti bezpečnostního výzkumu.

V první části programu zhodnotili zástupci Ministerstva vnitra, odboru bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání, uplynulý rok z pohledu plnění jednotlivých opatření Mezirezortní koncepce a představili nejenom nové směry rozvoje a strategie ale i možnosti mezinárodní spolupráce ve výzkumném prostředí.

Druhá část programu byla věnovaná výsledkům ukončených projektů financovaných v rámci podpory Programů bezpečnostního výzkumu Ministerstva vnitra.

vytisknout  e-mailem