Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Projekty ekonomické diplomacie (PROPED)

Projekty na podporu ekonomické diplomacie jsou v gesci Ministerstva zahraničních věcí, které každoročně podporuje a organizuje vybrané projekty. Tyto mise slouží k prezentaci České republiky v perspektivních sektorech ve vztahu k dané zemi.

PROPED podporující vědecké mise je tak vhodným nástrojem pro prohlubování mezinárodní spolupráce v oblasti výzkumu, vývoje a inovací.

Je založen na součinnosti se zastupitelskými úřady v jednotlivých zemích, jejichž znalost tamního prostředí přispívá k úspěšné realizaci misí.

Podpořené projekty PROPED v roce 2019

V roce 2018 Ministerstvo vnitra prostřednictvím odboru bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání podpořilo a v součinnosti se zastupitelskými úřady uspořádalo 5 zahraničních misí. Jednotlivé akce byly zaměřeny podle prioritních tematických oblastí a špičkových pracovišť daných zemí. Hlavním cílem bylo zapojit českou vědeckou komunitu do mezinárodních aktivit za účelem navazování kontaktů, uzavírání spolupráce, prezentování výsledků a získávání zkušeností od špičkových institucí, center a odborníků ze zahraničí v oblasti bezpečnostního výzkumu.

Podpořené projekty PROPED v roce 2018

  

vytisknout  e-mailem