Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Ministerstvo vnitra prodlužuje lhůtu pro podávání návrhů na udělení Ceny ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu

Ministerstvo vnitra oznamuje prodloužení lhůty pro předkládání návrhů na udělení Ceny ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací. 

Nový termín pro podávání návrhů na udělení Ceny ministra vnitra je stanoven na pátek 15. září 2023. To dává předkladatelům dodatečný čas na přípravu a podání návrhů.

Podmínky pro udělení ceny zůstávají nezměněny. K ocenění jsou zvány mimořádné výsledky dosažené v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v roce 2022 či v předchozích letech, které byly financovány na základě účelové nebo institucionální podpory poskytnuté Ministerstvem vnitra. Návrhy na udělení ceny jsou podávány formou Návrhového listu na udělení Ceny ministra vnitra společně s profesním životopisem navrhované fyzické osoby nebo členů navrhovaného řešitelského týmu.

Tímto krokem Ministerstvo vnitra reaguje na zájem ze strany výzkumné komunity a dává vědcům a odborníkům v oblasti bezpečnostního výzkumu více času na přípravu návrhů a prezentaci významných výsledků.

vytisknout  e-mailem