Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Cena ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací za rok 2011

Výzva pro předkládání návrhů 

Ministerstvo vnitra, jako gestor odpovědný za bezpečnostní výzkum a vývoj v České republice vyhlašuje výzvu pro předkládání návrhů na udělení Ceny ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací za rok 2011 podle § 3 odst. 3 písm. e) zákona č. 130/2002 Sb., o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění, a v souladu usnesením vlády ze dne 29. září 2009 č. 1233, o Podmínkách pro věcné nebo finanční ocenění mimořádných výsledků výzkumu, experimentálního vývoje a inovací a pro finanční ocenění propagace či popularizace výzkumu, experimentálního vývoje a inovací, ve znění usnesení vlády ze dne 30. listopadu 2009 č. 1458.

Ministerstvo vnitra stanovuje v souladu s Čl. 3 odst. 4 Podmínek a postupu při udělování Ceny ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací vydaných dne 29. března 2011 lhůtu pro předložení návrhů na udělení Ceny ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací za rok 2011 do 14 hodin dne 1. července 2011. Návrh se předkládá formou Návrhového listu na udělení Ceny ministra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací společně s profesními životopisy navrhovaných fyzických osob nebo profesními životopisy všech členů navrhovaného řešitelského týmu elektronicky na adresu obv@mvcr.cz a písemně na adresu: Ministerstvo vnitra, odbor bezpečnostního výzkumu, vývoje a inovací, Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7.

1. Podmínky a postup udělování Ceny ministra za BV (doc, 42 kB)

2. Návrhový list_Cena ministra vnitra (doc, 31 kB)

3. Jednací řád poradní komise (doc, 28 kB)

Jan KUBICE v.r.
ministr vnitra


 

vytisknout  e-mailem