Bezpečnostní výzkum  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Druhá identifikace výzkumných potřeb v programu veřejných zakázek SecPro

Ministerstvo vnitra, jako gestor odpovědný za podporu bezpečnostního výzkumu a vývoje v ČR, vyhlašuje druhou identifikaci výzkumných potřeb v Programu bezpečnostního výzkumu pro potřeby státu 2022 – 2027 SecPro (SECurity PROcurement) formou zadávání veřejných zakázek. 

Vzhledem k tomu, že od reformy výzkumu a vývoje v ČR v roce 2008, kdy MV převzalo gesci za nadresortní bezpečnostní výzkum, jde již o třetí program tohoto typu a rozsahu, jsou k jeho implementaci využity praktické zkušenosti a některé zavedené procesy, zejména proces tzv. identifikace výzkumných potřeb. V rámci tohoto procesu jsou oslovováni všichni předkladatelé s žádostí o předložení požadavků (výzkumných potřeb) na znalosti a technologie, které mají být výsledkem vývojových projektů. V rámci programu již dochází k realizaci výzkumných potřeb předložených v rámci První identifikace výzkumných potřeb ústředních správních orgánů a bezpečnostních složek byla 1. NMV schválena č. j. MV-193273-1/OBVV-2020.

Návrhy výzkumných potřeb za váš úřad/ bezpečnostní sbor zašlete spolu s průvodním dopisem v elektronické podobě datovou schránkou do 15. února 2023 na adresu: Odbor bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání, Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, DS 6bnaawp a paralelně na e-mail daniel.feranc@mvcr.cz. S případnými dotazy se obracejte na kontaktní osobu Mgr. Daniela Ferance, Ph.D., tel.: 974 832 283, e-mail: daniel.feranc@mvcr.cz, případně na sekretariát odboru tel.: 974 832 746, e-mail: obv@mvcr.cz.


Oddělení administrace projektů

vytisknout  e-mailem