Státní služba  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Způsob přihlášení

Přihlášky na seminář zasílejte na e-mail: proakseminare@mvcr.cz.

Do předmětu e-mailu pro přihlášení uveďte: ŠKOLENÍ K ŘÍZENÍ KVALITY.

Povinné náležitosti přihlášky:

  • jméno a příjmení účastníka,
  • kontaktní údaje (e-mail a tel. číslo) přímo na účastníka,
  • evidenční číslo státního zaměstnance,
  • funkce vykonávaná v týmu kvality,
  • název školení a požadované termíny.
     

V případě naplnění kapacity školení budou účastníci kontaktováni a bude jim navržen jiný termín.

Účastníci přihlášení na toto školení se stávají podpořenou osobou projektu, a jednou z neopomenutelných podmínek je vyplnění a odevzdání Monitorovacího listu podpořené osoby (docx, 221 kB) který je uveden do souladu s nařízením GDPR. Bez vyplnění výše uvedeného formuláře se není možné školení, ani jiných vzdělávacích aktivit projektu, zúčastnit. Přihlášení účastníci, kteří neodevzdají vyplněný formulář, se vystavují riziku, že nebudou na šklení vpuštěni. Prosíme o vyplnění všech požadovaných údajů označených hvězdičkou, zvláště prosím vyplňte: jméno, datum narození, adresu trvalého pobytu, podpis.
 

Bohužel v této době není možné předat vyplněný monitorovací list osobně, tedy Vás prosíme o zaslání jednou z níže uvedených variant:

  1. Vyplněný monitorovací list prosím podepište v listinné podobě, s podpisem jej naskenujte a zašlete na adresu nicol.karatidisova@mvcr.cz a marketa.chrobokova@mvcr.cz a zároveň jej odešlete poštou na adresu:
    Ministerstvo vnitra
    Oddělení podpory a rozvoje státní služby
    Jindřišská 34
    110 00 Praha 1

  2. Vyplněný monitorovací list můžete podepsat elektronicky a zaslat pouze v elektronické podobě na e-mail nicol.karatidisova@mvcr.cz a marketa.chrobokova@mvcr.cz.

  

ÚVOD DO ŘÍZENÍ KVALITY - samostudium - formou umožňující dálkový přístup

Prezenční nebo online formě školení předchází povinné 8hodinové samostudium "Úvod do řízení kvality".

Materiál je ke stažení zde (pdf, 1,7 MB).

Materiál si prostudujte před prvním termínem prezenčního školení. Prostudování materiálu prosím potvrďte do přiloženého formuláře Potvrzení dálkový přístup (docx, 49 kB), který taktéž zašlete na naši adresu jednou z uvedených možností.

V současné době budou školení probíhat pouze on-line prostřednictvím MS Teams, přičemž přihlášeným účastníkům bude vždy v dostatečném předstihu zaslán odkaz na připojení do školící místnosti.

Jsme rádi, že jste se rozhodli zapojit do školení pořádaného sekcí pro státní službu a věříme, že pro Vás bude přínosné a získané informace plně využijete.

V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.

  

Kontaktní údaje na organizátory školení:

  

vytisknout  e-mailem