Státní služba  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Výroční zpráva o vytváření podmínek pro sladění rodinného a osobního života státních zaměstnanců s výkonem státní služby služebními úřady za rok 2018

Podle § 13 odst. 1 písm. e) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů, Ministerstvo vnitra hodnotí vytváření podmínek pro sladění rodinného a osobního života s výkonem státní služby služebními úřady a předkládá o tom jednou ročně zprávu vládě. 

Výroční zpráva o vytváření podmínek pro sladění rodinného a osobního života státních zaměstnanců s výkonem státní služby služebními úřady za rok 2018 byla zařazena na program jednání vlády ČR dne 18. 11. 2019. Výroční zpráva obsahuje zejména analýzu dat získaných z dotazníkového šetření mezi služebními úřady, které se týkalo zjištění stavu vytváření podmínek pro slaďování rodinného a osobního života státních zaměstnanců s výkonem státní služby v roce 2018, dále popisuje dosavadní praxi služebních úřadů, a to zejména u jednotlivých nástrojů slaďování (např. úprava služební doby, výkon státní služby z jiného místa, postavení státních zaměstnanců na mateřské/rodičovské dovolené atd.).

vytisknout  e-mailem