Státní služba  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Školení na téma "Služební hodnocení"

Školení pro představené 

Školení "Služební hodnocení"

Sekce pro státní službu pořádá dvě školení na téma "Služební hodnocení".

První školení je určeno představeným, kteří budou hodnotit poprvé. Je členěno na obecnou část týkající se hodnocení zaměstnanců, na část týkající se právní úpravy služebního hodnocení a na část týkající se příkladů z praxe.

Uskuteční se dne 12. prosince 2017 od 9:00 do 13:00 hodin v budově Ministerstva vnitra, Nad Štolou 3, Praha 7 (budova Letná) v zasedací místnosti č. 088.

Druhé školení je určeno představeným, kteří se při služebním hodnocení v uplynulých letech setkali s těžkostmi, překážkami či otázkami, na něž nenalezli uspokojivou odpověď. Bude probíhat více interaktivně, neboť je zaměřeno na sdílení příkladů dobré a špatné praxe mezi účastníky a dále na rozbor nedostatků služebního hodnocení, jež byly zjištěny náměstkem pro státní službu při přezkumu služebních hodnocení v jím vedených správních řízeních (stížnosti, odvolací řízení) a v průběhu prováděných kontrol.

Uskuteční se dne 19. prosince 2017 od 9:00 do 13:00 hodin v budově Ministerstva vnitra, Nad Štolou 3, Praha 7 (budova Letná) v zasedací místnosti č. 088. Počet účastníků je omezen na 25.

Obě školení jsou nabízena bezplatně.

Přednášejícími jsou personální ředitelka sekce pro státní službu a zaměstnanci oddělení koordinace státní služby sekce pro státní službu.

Pro přihlášení a více informací kontaktujte Mgr. Annu Kubovou (anna.kubova@mvcr.cz).

 

vytisknout  e-mailem