Státní služba  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nabídka kurzů

Nabídka školení a seminářů sekce pro státní službu

  • E-learningový kurz Vstupní vzdělávání následné I. pro zaměstnance správních úřadů v pracovním poměru.
    Realizace kurzů vstupního vzdělávání následného I (dle usnesení vlády ze dne 7. října 2020 č. 899 o Rámcových pravidlech vzdělávání zaměstnanců ve správních úřadech) sekcí pro státní službu byla k 31. 12. 2021 skončena z důvodu trvalého ukončení provozu e-learningové platformy LMS eDoceo.

  • Vstupní vzdělávání následné II. pro státní zaměstnance služebních úřadů ve služebním poměru, případně pro zaměstnance služebních úřadů v pracovním poměru dle § 178 a 178a zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě  probíhá formou samostudia.

  • Vstupní vzdělávání III. (nepovinné) - rozšiřující texty pro zaměstnance správních úřadů v pracovním poměru, pro státní zaměstnance služebních úřadů ve služebním poměru i zaměstnance služebních úřadů v pracovním poměru dle § 178 a 178a zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě.
    Rozšiřující studijní texty (na rozdíl od ostatních částí studijního textu vstupního vzdělávání následného, jehož účelem je příprava na vykonání obecné části úřednické zkoušky) nebudou součástí obecné části úřednické zkoušky, tudíž nebudou zkoušeny, ale záměrem je představit i takové aktuální průřezové oblasti, které považujeme za důležité pro dobré fungování státní správy, a které jistě napomohou k lepší orientaci a porozumění zásadním tématům. Obsahují témata jako projektové řízení, inovace ve veřejném sektoru, umělá inteligence a zvyšování odolnosti státní správy proti nelegitimnímu ovlivňování.

  

  

vytisknout  e-mailem