Státní služba  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Interní předpisy a jejich role v komunikaci v úřadu

Čas školení:   dopolední skupina:   8:00 - 12:00
                        odpolední skupina: 12:30 - 16:30

  • forma: prezenční v rozsahu 8 hodin (online 2x4 hodiny)
  • lektor: Ing. Marek Kittner, MBA (1)
  • obsah: interní předpisy v úřadech a terminologie kvality, systém řízení interních předpisů - životní cyklus interních předpisů, jejich rozsah, formální a obsahová úroveň, přístupy k jejich tvorbě, projednávání a schvalování, související pravomoci a odpovědnosti, elektronizace interních předpisů - ochrana informačních systémů a dat, role interních předpisů v komunikaci uvnitř úřadu
  • Vazba na kritéria zlepšování v Metodickém pokynu:
    • Kritérium zlepšování 4: Systém interních předpisů služebního úřadu
    • Kritérium zlepšování 5: Systém komunikace ve služebním úřadě
    • průřezové téma vhodné pro přístup k realizaci povinných výstupů z kritérií Metodického pokynu

  

  

(1) Ing. Marek Kittner, MBA
Inženýrské studium absolvoval na Národohospodářské fakultě VŠE v Praze, titul MBA obhájil na Ligs University, Hawai. Dříve působil jako projektový manažer a metodik ve společnostech IPB (ČSOB) (1992 - 2000), CIA Czech republic, s.r.o. (2001) a PVT, a.s. (2002-2005).
Aktuálně senior konzultant pro oblast projektového a procesního poradenství, zabývá se přípravou a realizací projektů procesního řízení ve státní i komerční sféře. Je rovněž zodpovědný za úspěšnou implementaci systému řízení kvality. Zároveň působí i jako auditor v oblasti kvality dle norem ISO 9001, ISO 10006 a ISO 27001. Dlouhodobě se věnuje přednáškové činnosti zaměřené na oblast projektového poradenství a procesního řízení (např. Česká společnost pro jakost, EZÚ apod.).
V průběhu své 28leté praxe se zúčastnil řady odborných školení jak v tuzemsku, tak v zahraničí. Dále absolvoval široké spektrum manažerského odborného vzdělávání, je držitelem významných oborových certifikátů, potvrzujících jeho odbornou způsobilost a neustále sleduje nové trendy v projektovém a procesním řízení.

  

OPZam.jpg

  

vytisknout  e-mailem