Norské fondy  

Přejdi na

Norské fondy  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Položení základního kamene u příležitosti výstavby policejního výcvikového centra v Kutné Hoře

Dne 22. září 2021 se uskutečnilo slavnostní položení základního kamene u příležitosti výstavby policejního výcvikového centra v Kutné Hoře. Na této akci se zde sešli vrcholní představitelé Policejního prezidia Policie ČR, Ministerstva vnitra jako zástupce Zprostředkovatele programu, Ministerstva financí z Národního kontaktního místa, dále také starosta a další zástupci města Kutná Hora. 

Jelikož výstavba je financována z Norských fondů a je jedním z největších a nejdůležitějších předem definovaných projektů, podpořených v rámci Programu Vnitřní věci, byl dalším z hostů i velvyslanec Norského království Robert Kvile.

Cílem tohoto projektu je vybudovat funkční policejní výcvikové a školící centrum přestavbou stávajících nevyužitých vojenských zařízení v Kutné Hoře. Moderní policejní výcvikové centrum nebude sloužit pouze k výcvikům a školením policistů, lektorů a instruktorů, ale také k jiným akcím jako jsou například konference, a to včetně mezinárodních, workshopy a setkávání na různých úrovních.

Celkové způsobilé výdaje projektu činí cca 99 297 918 Kč a výstavba výcvikového centra má být dokončena v závěru roku 2022.

  

Odkazy do noveho okna

Policejni_vycvikove_centrum-zakladni_kamen_01.jpg

Policejni_vycvikove_centrum-zakladni_kam... 

Detailní náhled

Policejni_vycvikove_centrum-zakladni_kamen_02.jpg

Policejni_vycvikove_centrum-zakladni_kam... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem