Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zpráva o činnosti Národní koordinační skupiny pro digitální vysílání v České republice

Ministr vnitra ve spolupráci s Národním koordinátorem pro digitální vysílání v České republice předložil vládě ČR k projednání s rozpravou Zprávu o činnosti Národní koordinační skupiny pro digitální vysílání v České republice na základě čl. II bodu 2 písm. k) Statutu Národní koordinační skupiny pro digitální televizní vysílání v České republice.

Národní koordinační skupina pro digitální televizní vysílání v České republice (dále jen „NKS“) je pracovním orgánem vlády, jehož Statut vláda schválila usnesením ze dne 11. června 2007 č. 668. NKS je centrálním koordinačním orgánem, jehož zřízení schválila vláda ČR z důvodu potřeby koordinovat celý proces přechodu na digitální vysílání s přesahem do mnoha resortů a oblastí.

Předložená zpráva byla schválena NKS dne 27. února 2008 na 18. zasedání a svým obsahem navazuje na zprávu předloženou 19. prosince 2006. Materiál poskytuje transparentní přehled o celé problematice procesu přechodu na digitální televizní vysílání v České republice a jeho současném stavu. Vláda vzala tuto Zprávu na vědomí na svém zasedání ve středu 26. března 2008.

Dokumenty ke stažení:

vytisknout  e-mailem