Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vyhlášení otevřené výzvy č. 18 v rámci Azylového, migračního a integračního fondu

Ministerstvo vnitra vyhlásilo otevřenou výzvu pro předkládání projektových žádostí v rámci národního programu Azylového, migračního a integračního fondu, finančního nástroje Evropské unie pro podporu společné politiky v oblasti řízení migračních toků. 

Dne 14. prosince 2018 vyhlásil odbor fondů Evropské unie v oblasti vnitřních věcí novou otevřenou výzvu pro předkládání žádostí o podporu z národního programu Azylového, migračního a integračního fondu. V rámci 18. výzvy je možné předkládat návrhy projektů, které budou zaměřeny na podporu dobrovolných návratů. Výzva je vyhlášena v rámci tzv. třetího specifického cíle zaměřeného na navracení státních příslušníků třetích zemí do zemí původu. Dobrovolný návrat je klíčovým nástrojem návratové politiky České republiky i Evropské unie. Pro úspěšnou návratovou politiku je nezbytná udržitelnost návratových opatření, k čemuž přispěje vyhlašovaná výzva.

Žádosti o podporu je možné předkládat do 1. února 2019 do 13:00 hod.

Bližší podrobnosti o vyhlášené výzvě naleznete na tomto místě https://www.mvcr.cz/clanek/amif-vyzva-18-podpora-dobrovolnych-navratu.aspx

EU-AMIF_a_MVCR_logo.jpg

vytisknout  e-mailem