Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Sportovci Centra sportu MV úspěšní v závodech nové sezony

Také skokani na lyžích zahájili soutěže Světového poháru 

Sportovec Centra sportu MV Roman Koudelka zazářil v soutěži jednotlivců, když vyhrál úvodní závod Světového poháru ve skocích na lyžích v německém Klingenthalu. Roman Koudelka se podílel také na šestém místě České republiky v soutěži družstev.

V korejském Soulu absolvovaly v nové sezoně již druhé kolo Světového poháru rychlobruslařky Martina Sáblíková a Karolína Erbanová. Martina na své nejoblíbenější trati – 5 km skončila na druhém místě za svou dlouholetou soupeřkou Němkou Pechsteinovou. Vůbec poprvé si ale připsala vítězství v závodě s hromadným startem, který je zařazen do SP teprve od letošní sezony a při jehož premiéře v Jqponsku obsadila šesté místo.

Karolína Erbanová v Soulu vybojovala dvakrát vynikající třetí pozici v závodě na 500 a 1000 m a dosáhla tak na čtvrté místo v průběžném hodnocení letošního Světového poháru.

Korea byla také hostitelskou zemí mistrovství světa v boxu žen. Sportovkyně Centra sportu MV česká reprezentantka Martina Schmoranzová podlehla ve vyrovnaném boji o bronz thajské soupeřce Sudapon Seesondeeové 2:1 a obsadila celkově 5. místo.
 

vytisknout  e-mailem