Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Slavnostní poděkování policistům

Ministr vnitra Martin Pecina, policejní prezident genmjr. Oldřich Martinů a první náměstek ministra vnitra plk. Jiří Komorous se dnes 21. dubna 2010 sešli s vedoucími pracovníky útvarů Policie ČR. Slavnostní setkání se konalo u příležitosti úspěšného zvládnutí bezpečnostních opatření během summitu "Start Follow On" v Praze. 

"Chtěl bych vám všem poděkovat za úspěšné zvládnutí všech bezpečnostních opatření souvisejících s návštěvou amerického prezidenta Baracka Obamy v Praze. Hostili jsme zde dvanáct prezidentů. Jsem rád, že mohu říci, že celá akce proběhla hladce a že se obešla bez jakýchkoliv problémů a komplikací," poděkoval všem přítomným ministr vnitra Martin Pecina.

"Tento okamžik jednoznačně patří k těm, kdy jsem hrdý na to, že jsem policejní důstojník a že jsem členem policejního sboru. Vaše práce byla během návštěvy prezidentů hodnocena přímo špičkově. Chtěl bych vám poděkovat, že jste udělali dobré jméno nejen vašim útvarům, ale také celé České republice," dodal při slavnostní příležitosti Jiří Komorous.

"Vše běželo jako dobře promazaná mašinka. Využili jste všech znalostí a zkušeností. Vám všem i všem vašim podřízeným děkuji. Tuto největší bezpečnostní akci jste zvládli výborně," dodal ještě policejní prezident.

  


21. dubna 2010

vytisknout  e-mailem