Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Pragoalarm/Pragosec 2011

Pozvánka na 18. ročník mezinárodního veletrhu 

Mezinárodní veletrh se koná ve dnech 17. až 19. února 2011 vždy od 10.00 do 18.00 v levém křídle Průmyslového paláce na pražském Výstavišti v Praze 7.
 
Mezinárodní veletrh Pragoalarm/Pragosec, který se koná již poosmnácté, vždy s aktivní účastí Ministerstva vnitra a Policie České republiky, je velkou příležitostí pro laickou i odbornou veřejnost seznámit se s moderními technologiemi v oblasti mechanických i elektronických zabezpečovacích systémů, elektrické požární signalizace a ochranných zařízení.
 
Ministerstvo vnitra spolu s profesními sdruženími a zároveň nejbližšími partnery v oboru ochrany majetku a osob – Asociací technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm a s Českou asociací pojišťoven – má v programu Bezpečná lokalita veřejnosti co nabídnout. Jde zejména o základní informace o zabezpečení majetku a zásadách bezpečného chování, o kontakty na policejní preventivní poradenská místa a o zprostředkování informací týkajících se certifikované techniky. Cílem společného úsilí není vytváření nedobytných pevností a izolovaných lokalit, ale bydlení, které vytváří přirozené podmínky pro bezpečný život.
 
Resortní expozice také představí společný preventivní projekt Rok zabezpečení vozidel, nad kterým převzal záštitu policejní prezident. Prevence je ve svém důsledku pro občany i společnost vždy levnější než náprava škod způsobených trestnou činností. Mezinárodní veletrh je vhodnou příležitostí pro výměnu názorů a zkušeností.

vytisknout  e-mailem