Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla

Veřejná zakázka  „Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla“                

Č.j. zadavatele: ZSM-8/VZ-810-2011

Věc: Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace ve veřejné zakázce „Poskytování služeb v oblasti praní a čištění prádla“

Zařízení služeb ministerstva vnitra, státní příspěvková organizace, se sídlem Praha 10, Vršovice, Přípotoční 300/12, IČ: 67779999, tímto vyhlašuje ke dni 24.2.201 veřejnou zakázku zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení.  

Z hlediska druhu veřejné zakázky se jedná o veřejnou zakázku na služby. Předmětem této veřejné zakázky na služby ve všech jejích částech je praní a chemické čištění prádla, včetně souvisejících služeb, a to svozu prádla z vymezených svozových míst, třídění prádla podle stupně znečištění a třídění prádla pro chemické čištění, praní prádla a chemické čištění prádla, sušení prádla, zajištění vysprávky prádla, žehlení a mandlování prádla, balení prádla pro expedici, expedici prádla a rozvoz prádla zpět do svozových míst, a to na dobu provizoria, do doby předpokládaného uzavření smlouvy s uchazeči vybranými na základě otevřeného zadávacího řízení. Z hlediska klasifikace služeb dle Nařízení o společném slovníku pro veřejné zakázky (CPV) je předmět veřejné zakázky klasifikován následovně:  

Hlavní předmět:
98310000-9 Praní a čištění

Další předměty:
98315000-4 Žehlení
98311000-6 Sběr prádla
50830000-2 Opravy oděvních výrobků a textilií

Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 13 částí na základě územního principu na jednotlivé kraje s tím, že Středočeský kraj je spojen do jedné části s oblastí hlavního města Prahy. Zadavatel stanoví tyto části veřejné zakázky a jejich názvy a pořadová čísla:
 
Část 1.        Hlavní město Praha a Středočeský kraj
Část 2.        Jihočeský kraj
Část 3.        Plzeňský kraj
Část 4.        Jihomoravský kraj
Část 5.        Vysočina
Část 6.        Moravskoslezský kraj
Část 7.        Ústecký kraj
Část 8.        Olomoucký kraj
Část 9.        Královehradecký kraj
Část 10.        Pardubický kraj
Část 11.        Zlínský kraj
Část 12.        Karlovarský kraj
Část 13.        Liberecký kraj


Jednotlivé oblasti jsou přesněji specifikovány v příloze č. 2 k zadávací dokumentaci. Zadavatel stanoví ve smyslu ust. § 98 odst. 3, že kterýkoliv dodavatel je oprávněn podat nabídku na všechny, či jen některé nebo jen jednu část této veřejné zakázky. Jednotlivé nabídky na části veřejné zakázky budou posuzovány a hodnoceny samostatně a zadavatel nebude žádným způsobem znevýhodňovat uchazeče, kteří podají nabídku jen na jednu či nabídky na některé části veřejné zakázky proti uchazečům, kteří podají nabídky na více či všechny části veřejné zakázky.

Nabídka bude koncipována tak, že uchazeč umístí nabídku na každou část veřejné zakázky do samostatné obálky, která bude samostatně opatřena na uzávěru proti nežádoucí manipulaci s obsahem. Každá z těchto obálek bude označena názvem a pořadovým číslem části veřejné zakázky, které se týká. Na této obálce budou uvedeny identifikační údaje uchazeče a adresa, na kterou je možné zaslat oznámení podle ust. § 71 zákona.

Požadavky na prokázání splnění kvalifikace jsou v souladu s § 38 odst. 5 písm. e) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách součástí zadávací dokumentace.

Údaje o hodnotících kritériích jsou v souladu s § 38 odst. 5 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách součástí zadávací dokumentace.

Požadavky zadavatele na plnění veřejné zakázky i na zpracování nabídek, jakož i potřebné detaily o předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci, která je přístupná dálkově na profilu zadavatele uveřejněném na Informačním systému o veřejných zakázkách: www.isvz.cz (pod volbou uveřejňovací subsystém a dále pod volbou profily zadavatelů) a taktéž na webových stránkách zadavatele http://www.zsmv.cz/verejne-zakazky/. Přílohy k zadávací dokumentaci budou taktéž dostupné dálkově na profilu zadavatele uveřejněného na Informačním systému o veřejných zakázkách: www.isvz.cz i na webových stránkách zadavatele.

Budete-li mít po prostudování zadávacích podmínek zájem o plnění veřejné zakázky, očekáváme Vaši nabídku zpracovanou v souladu se zadávacími podmínkami, a to nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek, která končí 11. března 2011 v 15:00 hodin.

Vaší nabídku v českém jazyce prosím doručte osobně nebo doporučeně poštou na adresu Advokátní kancelář ERHARTOVÁ VÍTEK, Nad Petruskou 1, Praha 2, PSČ: 120 00.

V případě potřeby je možné se obrátit s žádostí o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám na Advokátní kancelář ERHARTOVÁ VÍTEK, Nad Petruskou 1, Praha 2, PSČ: 120 00, kontaktní osoba Mgr. Ondřej Dlouhý, advokát, email: dlouhy@akev.cz, tel. + 420 224 409 920.

vytisknout  e-mailem