Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Na Ministerstvu vnitra se uskutečnil 2. ročník konference Bezpečný event 2017

Dne 15. listopadu 2017 v prostorách Ministerstva vnitra proběhl druhý ročník konference Bezpečný event. Hlavním tématem byla ochrana měkkých cílů - kulturních, sportovních a společenských akcí. 

Letošního ročníku se zúčastnilo na 90 zástupců měst a obcí, městských a obecních policií, ředitelů domů kultury, zástupců produkčních agentur, neziskových organizací, organizátorů festivalů, pracovníků MV, HZS ČR a Policie ČR i zástupců bezpečnostních agentur.

Během konference prezentovali zástupci Ministerstva vnitra a Policie ČR projekt Bezpečné město i Metodické doporučení k postupu obce v případě konání akce typu technoparty. Dalšími tématy byly vzájemná spolupráce mezi provozovateli akcí, nevládním sektorem a subjekty veřejné správy, zajištění bezpečnostní kontroly osob a zavazadel při pořádání akcí a nutnost kvalifikované obsluhy kontrolní techniky. Představeny byly také technologické novinky, jako například eventový informační systém či LED svíticí taktické vesty pro organizační a bezpečnostní personál.

 

Lucie Nováková
ředitelka odboru tisku a public relations

 

Odkazy do noveho okna

IMG_4806

IMG_4806 

Detailní náhled

IMG_4812

IMG_4812 

Detailní náhled

IMG_4828

IMG_4828 

Detailní náhled

IMG_4886

IMG_4886 

Detailní náhled

IMG_4922

IMG_4922 

Detailní náhled

IMG_4965

IMG_4965 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem