Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Efektivní veřejná správa


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Mistrovské tituly sportovců Olympu CS MV

O víkendu se odehrály české šampionáty v různých sportech napříč republikou. 

Atletika

V Jablonci nad Nisou se pořádalo atletické mistrovství republiky mužů a žen do 22 let na dráze. Titul si odvezl Erik Jelínek v disciplíně na 400 metrů překážek a Stanislav Jíra, Adam Havlas, Martin Jánský a Štěpán Hampl jako kvarteto v závodě štafet na 4x100 metrů.

Sportovní lezení

Skvělá atmosféra panovala ve Slaném na lezecké stěně. Mistry republiky v boulderingu se tady stali zdatní sportovní lezci Adam Ondra a Eliška Adamovská, potvrdili roli největších favoritů na české scéně.

Jachting

Na Lipně se jel jachtařský šampionát ve třídě Finn, vítězství obhájil několikanásobný mistr ČR v této kategorii Ondřej Teplý.

Střelba kulová

Za velké účasti závodníků se v Plzni konalo finálové MČR ve střelbě kulové. Nejlepší juniorský střelec šampionátu Jiří Přívratský dvakrát zvítězil v puškových disciplínách, a navíc v libovolné malorážce na šedesát ran vytvořil český rekord. Aneta Brabcová vybojovala první místo v disciplíně SM 3x40, juniorská střelkyně Kateřina Štefánková si vystřílela první místo v disciplíně SM 60 a v této disciplíně se podílela také na vítězství v závodě družstev.

Pistolář Pavel Schejbal získal první místo v juniorské kategorii (střelba z libovolné pistole) a Martin Podhráský zvítězil ve střelbě z rychlopalné pistole a podílel se na prvním místě v soutěži družstev.



Teplý_Ondřej.JPG

Ondřej Teplý na fotografii Pavla Nesvadby

vytisknout  e-mailem