Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Extraliga volejbalu PVK Olymp Praha - VK Modřanská Prostějov 0 : 3

Začátek zápasu byl oboustrannou sérií es nebo zkažených servisů. Olymp prohrál minisérii v setu 2:10, převážně vlastními chybami, a při kvalitě Prostějova byl osud setu rozhodnut. Hladký průběh prvního setu trochu ubral na sebedůvěře Olympu, prohrával až o čtyři body, podařilo se mu však dotáhnout na 16:16, ale to bylo ze strany domácích vše. Koncovka setu byla v jasné režii Moravanek. Úvod třetího setu byla blokařská smršť Prostějova a rychlé vedení 10:2. Olymp nebyl schopen vzdorovat velmi dobře hrajícímu soupeři a výsledkem byla hladká porážka 0:3. 

Nejvíce bodující hráčky:
Kvapilová 13, Vanžurová 12, Kossányiová 8, Popovic 22, Hrončeková 15, Horká 10.
  
Kapitánka Andrea Sládková: „Chtěly jsme udržet tempo se soupeřem, od poloviny setu se nám ale nedařilo, kazily jsme. Třetí set jsme psychicky již nezvládly.
 
Trenér Stanislav Mitáč: „Překvapení se nekonalo, Prostějovu gratuluji, byl výrazně lepším týmem. Od předchozích zápasů jsme šli do utkání s jinými taktickými úkoly, ale musím konstatovat, že k takto těžkým utkáním nejsme připraveni. První dva sety byly jakž takž, třetí jsme již psychicky nezvládli. Prostějov je pro nás těžkým soupeřem a jsem rád, že nás čekají i další tři těžké zápasy, protože nám něco dají. Dobře hrála Míša Kvapilová a částečně Tereza Vanžurová, mohu pochválit i přihrávku Veroniky Dostálové.
 
 
Centrum sportu MV, 21. ledna 2012

vytisknout  e-mailem