Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Avízo - Mezinárodní odborná konference s workshopem na téma mapování, analýzy a predikce kriminality

Konferenci s workshopem organizuje Ministerstvo vnitra ve spolupráci se společností ACCENDO – Centrum pro vědu a výzkum v rámci projektu „Mapy budoucnosti – moderní nástroj ke zvýšení efektivity a kvality výkonu veřejné správy v oblasti prevence kriminality založený na analýze a predikci kriminality“. 

Konference s workshopem se bude konat v prostorách Kongresového centra Vavruška v Praze (Palác Charitas, Karlovo náměstí 5, Praha 2) ve dnech 10. – 11. 6. 2015. V rámci programu se uskuteční ve středu 10. 6. 2015 od 15.15 hodin rovněž tisková konference pro zástupce médií.
 
V rámci konference se budou prezentovat získané mezinárodní i domácí zkušenosti v oblasti mapování, analýz a predikce kriminality, diskuse s cílovými skupinami (z řad Policie ČR, Ministerstva vnitra, obcí a obecních policií) o zásadních otázkách a rovněž o návrzích na implementaci nástrojů a postupů v této oblasti do prostředí bezpečnostních složek v České republice.
 
Účast bude možná pouze na základě registrace, kterou můžete provést do úterý 9. 6. 2015 do 11.00 hodin na níže uvedených kontaktech:
Ing. Radek Fujak, radek.fujak@accendo.cz, tel.: +420 776 470 883.
Účast médií je po registraci možná na celém programu konference, s výjimkou diskusních panelů dne 11. 6. 2015.
 
Bližší informace o konferenci najdete:
Mapy budoucnosti - program
Mapy budoucnosti
 
Lucie Nováková
ředitelka odboru tisku a public relations

vytisknout  e-mailem