Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Avízo - Smlouva o spolupráci při zajišťování lékařské péče znásilněným na území Prahy

Dovolujeme si vás pozvat na tiskovou konferenci, kterou pořádá odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra u příležitosti podpisu Smlouvy o spolupráci při zajišťování lékařské péče obětem znásilnění na území hl.m. Prahy mezi ředitelem Krajského ředitelství PČR hl. m. Prahy plk. Martinem Vondráškem a ředitelem Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze – Podolí Jaroslavem Feyereiselem. 

Součástí akce bude také slavnostní odhalení výstavního panelu zaměřeného na problematiku vyšetřování násilné a mravnostní trestné činnosti na dětech.

Tisková konference se uskuteční v úterý 26. února 2013 od 10.00 hod. v Muzeu Policie ČR, Ke Karlovu 453/1 Nové Město, Praha 2.
 
Pro účast na konferenci je nutná akreditace, žádosti prosím zašlete na e-mail bretislav.oliva@mvcr.cz. do pondělí 25. února 14.00 hod.
 
Účast na tiskové konferenci potvrdili mimo jiné první náměstek ministra vnitra Jaroslav Hruška, policejní prezident plk. Martin Červíček a náměstek policejního prezidenta pro SKPV plk. Václav Kučera.
 
Kontaktní osoba – Břetislav Oliva, tel. 603-190-842 nebo 974-832-315
 

Tisková konferenceu příležitosti podpisuSmlouvy o spolupráci při zajišťování lékařské péče obětem znásilnění na území hl. m. Prahy

 
kdy
úterý 26. února 2013
čas
od 10.00 hodin
kde
Muzeum Policie ČR, Ke Karlovu 453/1 Nové Město, Praha 2

 

 

vytisknout  e-mailem