Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

7. ročník soutěže Úřad roku „Půl na půl“ – respekt k rovným příležitostem

Soutěž o nejlepší úřad s rovnými příležitostmi pro ženy a muže organizuje Ministerstvo vnitra od roku 2007, letos tedy již posedmé. 

Jejím cílem je monitoring a podpora zavádění politiky rovnosti žen a mužů a principů gender mainstreamingu do práce úřadů veřejné správy v České republice. V letošním roce jsou partnery soutěže Alternativa 50+, o.p.s., a Fórum 50 %, o.p.s., mediálním partnerem je časopis Veřejná správa.
 
Soutěže se může zúčastnit kterýkoli úřad veřejné správy na obecní, městské i krajské úrovni. V případě zájmu prosíme o odeslání vyplněného dotazníku do 6. května 2013. Vyplněné dotazníky lze odeslat stisknutím okénka „odeslat“, e-mailem na adresu eva.ferrarova@mvcr.cz nebo poštou na adresu: PhDr. Eva Ferrarová, Ph.D., odbor personální, Ministerstvo vnitra ČR, Nad Štolou 3, 170 00 Praha 7. Bližší informace o soutěži lze získat na telefonním čísle 974 832 018.
 
Výběrová komise v  květnu 2013 vyhodnotí dotazníky přihlášených obcí a krajů a na základě kritérií stanovených pro příslušné kategorie (obce I, II III, krajské úřady) udělí ocenění Úřad roku „Půl na půl“ – respekt k rovným příležitostem prvním třem umístěným úřadům v každé kategorii.
Slavnostní předání ocenění nejlepším vybraným úřadům proběhne 6. června 2013 na konferenci „Rovné příležitosti“, kterou každoročně pořádá Ministerstvo vnitra.
     
Dotazníky pro účast v soutěži:
Dotazník pro obce I. typu (pdf, 285 kB)
Dotazník pro kú a obce II. a III. typu (pdf, 591 kB)
 

 

vytisknout  e-mailem