Státní služba  

Přejdi na

Státní služba  


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Zveřejnění rozšiřujících studijních textů vstupního vzdělávání následného

Sekce pro státní službu připravila ve spolupráci se zainteresovanými ústředními správními úřady rozšiřující studijní texty vstupního vzdělávání následného, které státní zaměstnance, zaměstnance služebních úřadů v pracovním poměru a zaměstnance správních úřadů seznámí s aktuálními průřezovými oblastmi státní správy, a které jim pomohou se lépe orientovat a porozumět některým zásadním tématům a moderním trendům, se kterými se ve státní správě setkávají. 

Rozšiřující studijní texty obsahují témata jako projektové řízení, inovace ve veřejném sektoru, umělá inteligence a zvyšování odolnosti státní správy proti nelegitimnímu ovlivňování.

Tyto texty budou průběžně doplňovány a rozšiřovány o další aktuální témata. Již nyní se připravují kapitoly k následujícím okruhům, které budou v brzké době zveřejněny: veřejné zakázky, Národní plán obnovy, dotační programy EU, základní registry, řízení kvality ve služebních úřadech, Portál sdílené praxe atd.

Sekce pro státní službu doporučuje jejich seznámení všem státním zaměstnancům a zaměstnancům, bez ohledu na již dřívější absolvování vstupního vzdělávání následného.

  

vytisknout  e-mailem