Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vyhlášení soutěže „Úřad na cestě k rovnosti“ 2020

Jste úřad veřejné správy, který se může pochlubit svými úspěchy v prosazování rovnosti žen a mužů? Nebo jste úřad, který zná řešení, jak této rovnosti dosáhnout? 

logo_urad_2020_m.jpg

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE „ÚŘAD NA CESTĚ K ROVNOSTI“ 2020

Ministerstvo vnitra České republiky a Institut pro veřejnou správu Praha ve spolupráci s Úřadem vlády České republiky vyhlašuje dnem 20. června 2020 soutěž „Úřad na cestě k rovnosti“. Tématem letošního ročníku soutěže je „Bezpečnost veřejného prostoru z hlediska rovnosti žen a mužů“.

Soutěže se může zúčastnit jakýkoli úřad veřejné správy na obecní a městské úrovni. V případě zájmu prosíme o vyplnění dotazníku, a to do 31. července 2020.  Dotazník podle kategorie obce a města ve formátu docx., naleznete v dolní části této stránky a po vyplnění jej lze odeslat e-mailem na adresu j.cas@institutpraha.cz nebo poštou na adresu: Jiřina Castorena, oddělení rozvoje a mezinárodní spolupráce, Institut pro veřejnou správu Praha, Dlážděná 6, 110 00 Praha 1. Bližší informace o soutěži lze získat na telefonním čísle 974 863 553.

Hodnotící komise v průběhu srpna vyhodnotí dotazníky přihlášených na základě kritérií stanovených pro příslušné kategorie (obce I, II III, typu) a udělí ocenění Úřad roku 2020 prvním třem umístěným úřadům v každé kategorii.

Slavnostní vyhlášení vítězů a předání ocenění nejlepším vybraným úřadům proběhne dne 12. listopadu 2020 na konferenci Úřad na cestě k rovnosti, která se uskuteční v prostorách Lichtenštejnského paláce v Praze na Kampě.

Odborná část konference bude věnována problematice bezpečnosti a prevence kriminality v obcích a městech.

Účast na konferenci je bezplatná. Registrace do 15. října 2020 na e-mailové adrese: j.cas@institutpraha.cz.

Výstřižek_logo vnitro, vláda, IVS.PNG

Víc informací o soutěži najdete ZDE.

vytisknout  e-mailem