Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Veletrh PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2011 bude již v září 2011

Již třetí ročník přehlídky/veletrhu nejnovějších trendů protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb Prague Fire & Security Days 2011 (FSDays) se uskuteční ve dnech 20. – 22. září 2011 v reprezentativních prostorách funkcionalistického Veletržního paláce (budově Národní galerie v Praze 7). 

Cílem expozice FSDays na výstavní ploše více než 2.500 m2 je seznámit odborníky z hlavních profesních odvětví, kterými jsou zejména stavebnictví – tj. projektanty, investory, stavební společnosti, architekty, zástupce bytových družstev a sdružení nájemníků, ale i facility managementu - s nejnovějšími trendy, postupy a systémy pro zabezpečení a ochranu a ostrahu budov a objektů.

Dalšími cílovými skupinami, které přehlídka FSDays oslovuje, jsou pracovníci a zástupci objektů s vysokým rizikem napadení – energetika, chemický průmysl, bankovní domy, výstavní síně, galerie, muzea, historické budovy, zastupitelské úřady, obchodní zastoupení, apod. V neposlední řadě pak i společnosti z oboru fire&security či zástupci státní správy a bezpečnostních složek státu.

FSDays 2011 připravuje pro své návštěvníky řadu novinek a zajímavostí z oborů, kterým je tato akce věnována. Se svými produkty a službami se i letos představí mnoho významných firem z oboru ochrany majetku a osob.

Důležitou součástí přehlídky FSDays jsou i v letošním roce odborné přednášky a konference.

1. den se uskuteční konference pod patronací Asociace technických bezpečnostních služeb Gremium Alarm, o. s.,

2. den je pro registrované posluchače připravena konference pod záštitou Mezinárodní asociace bezpečnostního managementu ASIS CZ, o. s.,

3. den – odborný doprovodný program organizovaný Cechem elektrické požární signalizace ČR.

Veletrh FSDays 2011 opětovně získal záštitu ministra vnitra a odborníci z Ministerstva vnitra a Policie ČR se také budou aktivně účastnit jak veletrhu, tak doprovodného programu. Budou zajišťovat zejména odborné poradenství pro občany z oblasti ochrany majetku a osob podáváním relevantních a praxí odzkoušených rad a informací.

Pro všechny společnosti prezentující se na 3. ročníku přehlídky Prague Fire & Security Days je připravena soutěž o nejlepší a nejzajímavější prezentované produkty a služby „FSDays AWARD 2011“

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se avizované akce jsou průběžně uváděny na stránkách www.fsdays.cz. Návštěvníci z řad odborníků i širší veřejnosti budou mít opět možnost prodiskutovat informace o zajímavých produktech či službách s přítomnými profesionály nebo se zúčastnit řady zajímavých seminářů a přednášek.  

Informuje: JUDr. Tomáš Koníček z odboru prevence kriminality MV, člen přípravného výboru veletrhu FSDays 2011, tel.: 974 833 217, E-mail: sekropk@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem