Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

eGovernment


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Skončila 6. Národní konference kvality ve veřejné správě. Štafetu přebírají Pardubice

V Táboře dnes skončila 6. Národní konference kvality ve veřejné správě. Cílem akce byla výměna zkušeností mezi státní správou a samosprávou v oblasti zvyšování výkonnosti a efektivity veřejné správy. 

Od 9. do 11. února 2010 vystoupilo v místním kongresovém centru více jak 70 přednášejících, a to z Ministerstva vnitra (MV), Nejvyššího kontrolního úřadu, Českého statistického úřadu, krajských či městských úřadů, magistrátů i soukromé sféry.

Prezentace byly rozděleny do pěti odborných sekcí vytvořených s přihlédnutím na aktuální nebo připravované projekty veřejné správy. Kromě sekce Kvalita a rozvoj lidských zdrojů, Inovace včera a dnes a Začínáme s kvalitou si mohlo na 300 účastníků vyslechnou referáty také v sekcích Kvalita a Informační technologie a Komunikace s veřejností.

V rámci konference předali zástupci MV ceny za kvalitu a inovaci ve veřejné správě. V celkem třech kategoriích si pro ocenění přišli zástupci čtyřiceti měst a obcí.

Ministr vnitra Martin Pecina pak pořádáním v pořadí už 7. Národní konference kvality ve veřejné pro rok 2011 oficiálně pověřil východočeské Pardubice.

Podrobné informace o konferenci včetně online zpravodajství, vybraných prezentací i kompletním seznamem vítězů soutěže MV za kvalitu a inovaci najdete na internetových stránkách www.mvcr.cz nebo www.konference6q.cz.

  

Jana Malíková
ředitelka odboru a tisková mluvčí

  


11. února 2010

vytisknout  e-mailem