Ministerstvo vnitra České republiky  

Přejdi na

Moderní úřad


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Semifinále Českého poháru ve volejbale žen

Semifinále Českého poháru žen ve volejbale PVK Olymp Praha - VK Modřanská Prostějov 1 : 3. Stejně jako v zápase extraligy Olymp na obhájce titulu Českého poháru nestačil. 

Prvé dva sety byly do stavu 10:10 vyrovnané, poté ale při servisu Veliky získal Prostějov veliký náskok. V prvním setu dokonce 14 bodů v řadě a ve druhém pět. Třetí set byl z pohledu Olympu nejvydařenější, i když prohrával 2:6. Díky dobrému servisu Kvapilové a útoku Vanžurové získal až čtyřbodové vedení a v koncovce si pro změnu pomohl třemi bloky. Odměnou domácím byl zisk prvního setu v sérii s Prostějovem. Sympatický projev Olympu pokračoval i ve čtvrtém setu, ovšem Prostějov zapnul na vyšší stupeň a utkání dovedl do vítězného konce.
  
Kapitánka Andrea Sládková: „Dnešní zápas byl výrazně lepší než včerejší, ale jako včera od poloviny setů se nám přestalo dařit. Jsme rády za vyhraný set, jelikož třetí sety proti Prostějovu nezvládáme. Ve čtvrtém setu byl soupeř již lepší.
 
Trenér Stanislav Mitáč: „S výsledkem jsem nakonec spokojen. Po dvou setech to nevypadalo dobře, nicméně třetí set se nám vydařil, dokázali jsme Prostějov dotlačit do koncovky a tu uhrát. Ve čtvrtém setu mě mrzí série 4 zkažených servisů v řadě. Jsme spokojenější než včera, dobře zahrál celý kolektiv. Takto těžkého soupeře potřebujeme častěji.
 
 
Centrum sportu MV, 22. 1. 2012

vytisknout  e-mailem